Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Goederenliften

Duurzame goederenliften voor zware lasten

Onze specialiteit waar wij onze focus op leggen zijn goederenliften . 
Liften Grytec levert zowel hydraulische lastenliften met hoog hefvermogen voor divers industrieel gebruik.
Kettingheffers tot 3T al dan niet met personen begeleiding en deze in zelfdragende structuur zodat geen bouwkundige schacht nodig is . Ook leveren we kleinere goederenliften voor toepassingen in magazijnen van horeca of winkels.

Voor het heffen van goederen naar één of meerdere hogere etages beschikt Grytec over verschillende types platformliften. Deze hydraulisch aangedreven liften worden geïnstalleerd volgens gevraagde afmetingen. Ze beschikken over verschillende hefvermogens en afzetmogelijkheden op verschillende niveaus.

Montage van lastenliften met hoog hefvermogen

Grytec levert en monteert uw goederen- of platformliften volledig op maat en aangepast aan specifieke noden in uw werkprocessen en te verplaatsen goederen. De installatie kan uitgevoerd zowel in nieuwbouw als in bestaande panden.

De geplaatste liften zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en worden geproduceerd door Lodige (waar wij officieel dealer van zijn voor de Belgische markt ).
Ze voldoen aan de meest recente Europese eisen en worden gekenmerkt door hun veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Op zoek naar een geschikte goederenlift of platformlift? Neem snel contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Graag zoeken we samen met u naar de perfecte oplossing voor uw behoeftes en monteren we een lastenlift op uw maat.

 

Contacteer ons