Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Service- en keukenliften

Vlot vervoer van goederen in horeca en kantoren

Een kleingoederenlift vormt de perfecte logistieke oplossing voor het verplaatsen van goederen tot 3000 kg. Zo vormt een snelle en veilige horeca- of keukenlift een belangrijk schakel in de werking van restaurants, winkels, hotels en ziekenhuizen. Een kleine dossierlift kan eveneens een onmisbaar werkinstrument zijn in grotere kantoren, archieven en magazijnen.

Grytec installeert verschillende types elektrische serviceliften op maat van het kwaliteitsmerk BKG in bestaande en nieuwbouw panden. Ze bieden snel en veilig verticaal transport van goederen en vergen weinig onderhoud.

De installatie van een service- of keukenlift vereist geen ingrijpende aanpassingen aan uw pand, aangezien dit lifttype geen zelfdragende schachtconstructie nodig heeft.

U beschikt over een brede keuze aan bedieningsmogelijkheden en afmetingen, terwijl de uitvoering en afwerking van de lift naar wens aangepast kan worden aan de inrichting van het omringende interieur.

Nood aan een praktische, veilige en duurzame klein goederenlift? Neem nog vandaag contact met ons op of vraag om een volledig vrijblijvende offerte.

Contacteer ons