Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Personenliften nieuw en verbouwingen

Personenliften in nieuwbouw en bestaande panden

Bent u op zoek naar een comfortabele en kwaliteitsvolle personenlift voor een kleiner appartementsgebouw, kantoor of commercieel pand met meerdere verdiepingen?

Grytec monteert zowel hydraulische personenliften als elektrische tractieliften zonder machinekamer. Vooral dit laatste lifttype is ruimtebesparend, energiezuinig, snel, en heel geschikt voor appartementen en gebouwen met meer dan drie verdiepingen.

De aandrijving en liftsturing van elektrische liften worden geïntegreerd in de schacht waardoor een machinekamer overbodig is. Grytec plaatst deze personenlift bijgevolg ook vlot in oudere gebouwen zonder ruimte voor een machinekamer of ter vervanging van een verouderd of defect liftsysteem.

MP GO! Evolution


De energiezuinigste lift

De MP Go! Evolution is het meest geavanceerde type lift in MP GO-serie. Hij is uitgerust met gearless technologie, is innovatief, veelzijdig en zeer eco-efficiënt .Innovatief. De lift heeft het LEVEL CERTIFICAAT van het VDI, een classificatiesysteem voor energiezuinigheid, De MP Go-liften zijn geschikt voor woningen, ziekenhuizen, kantoorpanden en publieke gebouwen.

Maximale efficiency, toegankelijk voor iedereen.


Zorgvuldige montage van veilige personenliften

Liften Grytec is officieel verdeler van MP personenliften. Ze worden gekenmerkt door een zorgvuldige samenstelling uit kwaliteitsmaterialen en een soepele, veilige en stille aandrijving die steeds zorgt voor een comfortabele rit.

Alle MP liftsystemen zijn voorzien van diverse veiligheidssystemen en noodvoorzieningen, en voldoen volledig aan de meest recente Europese richtlijnen. Grytec staat naast de montage eveneens in voor het onderhoud en eventuele herstellingen.

Bent u geïnteresseerd in de installatie van een personenlift? Contacteer ons om een vrijblijvende offerte of maak nog vandaag een afspraak voor een bezoek bij u ter plaatse.

Contacteer ons