Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Parkeersystemen

Parkeersysteemen CUBILE®

De aanpak van "Smart Cities" is het vergroten van de kwaliteit van leven door middel van autovrije straten. Praktische parkeerplaatsen zijn een uitkomst voor parkeren buiten de verkeerschaos. Automatische parkeersystemen helpen mee een einde te maken aan het lang zoeken naar een parkeerplaats.

Parkeren met Lödige-systeemoplossingen: efficiënt, veilig en ruimtebesparend. Met de volautomatische parkeersystemen CUBILE® van Lödige is minder parkeerruimte nodig, omdat deze optimaal wordt benut. De auto's worden snel, eenvoudig en veilig in en uit de parkeerplaatsen gemanoeuvreerd. Deze systemen zijn ook toepasbaar in bestaande gebouwen 

Volautomatische parkeersysteemen zonder pallets CUBILE®S

Het volautomatische parkeersysteem CUBILE® S is een perfecte oplossing voor het creëren van 50 tot meer dan 1000 parkeerplaatsen. Er worden geen pallets gebruikt voor het transporteren van auto’s, het systeem is erg snel en efficiënt.

Bestuurders parkeren hun auto op de begane grond in 1 van de daarvoor bestemde cabine’s/kooi en pakken een parkeerkaartje.

Dit is het enige contact tussen de bestuurder en het parkeersysteem. Vanaf dit punt gaat alles automatisch.

De roldeur sluit en de auto wordt ondergronds getransporteerd in een lift waarna hij wordt overgeheveld naar een horizontaal transportsysteem dat de auto naar een beschikbare parkeerruimte brengt. 

In het volautomatisch parkeersysteem zonder pallets CUBILE® S, doet de Lödige shifter het zware werk. Dit is een hele platte robot die tot onder de auto rijdt en deze optilt aan de wielen om hem vervolgens vanuit de lift op het horizontale transport te tillen en te transporteren naar de parkeerplaats.

In de zomer van 2015 installeerde Lödige Industries het grootste vol automatische parkeersysteem in Europa, in Aarhus, Denemarken. Meer dan 415.000 auto´s hebben hier al geparkeerd.

Contacteer ons