Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Aritco Huisliften

Installatie van compacte huisliften

Grytec specialiseert zich in de installatie van elektrische huisliften. Dit type lift neemt weinig ruimte in en is ideaal voor privé woningen, kleinere kantoren en winkels.

Het inpassen van een huislift in een woning biedt oudere bewoners en/of personen met een beperkte mobiliteit de mogelijkheid om zich zelfstandig te blijven verplaatsen in een pand met meerdere verdiepingen zonder gebruik van een trap.

Uw persoonlijke huislift op maat van uw woning

Hebt u nood aan een kleine lift in huis? Grytec monteert een compacte personenlift volledig op maat van uw woning en installeert dit type lift zelfs naadloos in historische panden zonder ingrijpende veranderingen aan de inrichting. Dit type lift heeft immers geen diepe liftschacht of hoge uitloop nodig.

Als  officieel verdeler van Wittur verkiest Grytec de huis- en personenliften van dit innoverende merk te installeren. Deze kwaliteitsvolle liften zijn uiterst gebruiksvriendelijk, veilig en stil, en werken zuinig op het gewone elektrisch net van 230V. Ze hebben bovendien geen nood aan keuringen en vereisen weinig onderhoud.

Voor uw privé lift kan u kiezen uit de standaard kooibekledingen of een afwerking die perfect aansluit bij de stijl van uw interieur.

Interesse in de installatie van een kleine lift in uw huis? Vraag ons om een vrijblijvende offerte en leg meteen een afspraak met ons vast. Wij komen graag bij u ter plaatse om samen met u uw mogelijkheden te overlopen.

Contacteer ons